Web Analytics Made Easy - Statcounter

لپ‌تاپ‌های با قیمت‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان در بازار وجود دارند که مناسب کار‌های ساده و غیرپیچیده است.

خبرگزاری میزان _ تجارت نیوز نوشت: با توجه به افزایش روزانه قیمت‌های انواع لپ‌تاپ برخی از افراد توانایی خرید لپ تاپ گران قیمت را ندارند، یا اینکه برای کار‌های ساده و روزمره به لپ‌تاپ‌هایی با قیمت مناسب و ارزان نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لپ‌تاپ‌های مناسبی برای انجام کار‌های سبک با قیمت‌های زیر ۱۰ میلیون تومان در بازار و فروشگا‌های اینترنتی یافت می‌شوند که افراد با کمی جستجو می‌توانند لپ‌تاپ مورد نظر خود را پیدا کنند.

لپ‌تاپ لنوو

لپ‌تاپ‌های برند لنوو مدتی هست که در میان مردم با استقبال خوبی روبه رو شده‌اند. به طوری که افراد می‌توان با هر بودجه‌ای یک لپ‌تاپ از این برند داشته باشند. لپ‌تاپ‌های لنوو از نظر کیفیت و دوام سابقه خوبی دارند و به همین دلیل توانسته‌اند نظر کاربران را به خود جلب کنند.

لپ‌تاپ لنوو Ideapad ۳۳۰ – E با قیمت هشت میلیون و ۶۰۰ هزار تومان یکی از محصولات ارزان قیمت این شرکت به حساب می‌آید که امکانات خوبی را با توجه به قیمتی که دارد پیش روی کاربران قرار می‌دهد. لپ‌تاپی که برای کار‌های سبک شخصی و دانشجویی ساخته شده نیست.

لپ‌تاپ ۱۱ اینچی لنوو مدل IdeaPad ۱ – A یکی دیگر از لپ‌تاپ‌های ارزان این شرکت در بازار ایران است. این لپ‌تاپ که با قیمت هفت میلیون و ۳۰۰ هزارتومان به فروش می‌رسد که برای کاربران معمولی طراحی شده است.

یکی از مدل‌های لنوو که کاربران از عملکرد ان راضی بودند، لپ تاپ ۱۵٫۶ اینچی لنوو مدل IdeaPad ۳ – Z است. این لپ‌تاپ با قیمت هشت میلیون و ۵۱۹ هزار تومان در فروشگاه‌های اینترنتی موجود است.
ایسوس

لپ تاپ ایسوس VivoBook X۵۴۳MA – E با قیمت ۹ میلیون و ۴۵۰ هزارتومان در بازار به فروش می‌رسد. این دستگاه لپ‎‌تاپی اقتصادی و دانش آموزی است. از این دستگاه به عنوان یک لپ تاپ حسابداری و یا لپ‌تاپ اداری می‌توان استفاده کرد.

لپ تاپ ایسوس VivoBook X۵۴۳MA – EA قیمت ۹٫۲۵۰٫۰۰۰ این مدل از لپ‌تاپ ایسوس هم بیشتر کاربردی اداری دارد. این لپ‌تاپ مناسب برای وبگردی، تحقیق در اینترنت، حسابداری، تماشای فیلم، انجام نرم افزار‌های آفیس و … مناسب است.

لپ‌تاپ مدل VivoBook K۵۴۲ UF – C برای کار‌های روزانه، مشاهده فیلم و سرگرمی و گا‌ها اجرای بازی رایانه‌ای سبک، انتخاب ایده‌آلی است، اما نباید از آن انتظار اجرای بازی‌های سنگین و با کیفیت را داشت. این لپ‌تاپ با قیمت حدود ۱۰ میلیون در بازار یافت می‌شود.

دِل

لپ‌تاپ ۱۵ اینچی دل مدل INSPIRON ۱۵-۵۵۶۷ – B با قیمت هفت میلیون و ۸۰۰ هزارتومان این لپ‌تاپ برای افرادی که قصد تهیه دستگاهی با قیمت مناسب و قدرت سخت افزاری بالا را دارند می‌تواند گزینه بسیار مناسبی باشد.

لپ‌تاپ‌های فراوانی از برند دل در بازار یافت می‌شوند که زیر ۱۰ میلیون قیمت دارند. اما خریداران باید به این نکته توجه کنند که اکثر این لپ‌تاپ‌ها دست دوم و استوک هستند.

لپ تاپ اچ پی

لپ تاپ اچ پی Hp Envy dv۶ نام سری دیگری از نوت‌بوک‌های ۱۵٫۶ اینچی این شرکت است. از این لپ‌تاپ برای کاربری مشاغل، انجام کار‌های گرافیکی، بازی‌های رایانه‌ای و کاربری‌های ساده‌تر می‌توان بهره گرفت. قیمت آن شش میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است.

لپ‌تاپ HP ۸۴۰ G۲ که قیمت آن ۹ میلیون ۷۰۰ هزارتومان است، یک لپ تاپ معمولی برای انجام کاره‌های روزانه و دانش آموزی و دانشجویی است.

لپ‌تاپ‌هایی HP ProBook۴۵۰ فوق حرفه‌ای با صفحه‌ی نمایش ۱۵٫۶ اینچی که به راحتی می‌توانند کلیه‌ی نیاز‌های کاربران حرفه‌ای اداری و حتی خانگی را پوشش دهند و با قیمت هفت میلیون و ۳۵۰ هزارتومان به فروش می‌رسد.

لپ‌تاپ‌های زیر ۱۰ میلیون تومان کارایی متوسطی دارند و مناسب برای مرور در اینترنت و کار‌های سبک استفاده می‌شوند. افراد برای استفاده‌های پیچیده‌تر، باید بیشتر ۱۰ میلیون تومان برای خرید یک لپ‌تاپ هزینه کنند.

بیشتر بخوانید: قیمت انواع لپ تاپ «لنوو»

انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب ها: لپ تاپ قیمت

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لپ تاپ قیمت ۱۰ میلیون تومان لپ تاپ لپ تاپ یک لپ تاپ برای کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۰۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟

همشهری آنلاین- مهدی اسماعیل پور: شهردار تهران در جریان بخشی از صحبت هایش در جلسه شورای اسلامی شهر تهران و در پاسخ به برخی از اعضا که ایراد ها و انتقاد هایی از قرارداد منعقد شده با طرف چینی داشتند، توضیحاتی را ارائه کرد که بخشی از آن در قالب یک ویدئوی کوتاه با عنوان " چرا ناراحتند؟" در فضای رسانه و مجازی دست به دست می شود. علیرضا زاکانی در این برش کوتاه از صحبت هایش می گوید: «چرا ناراحتند که قرار است ما ماشین با کیفیت ارزان در اختیار مردم قرار دهیم؟ خودرویی که ما در چین با تامین قطعات آن درشهر تهران قرارداد بستیم ۲۲۰ هزار یورو است. جرم ما این است که پا در کفش عده ای کرده ایم که اصلا علاقه ندارند تا بازی شان در کشور بهم بخورد.»

اتوبوس برقی داخلی ۱۵ میلیارد، نه ۱۲ میلیارد تومان

از جمله موارد و شبهات مطرح شده در این رابطه قیمت اتوبوس برقی داخلی است و مدعی شده اند که برخلاف آنچه که شهردار تهران گفته است، قیمت داخلی این خودرو ها ۱۲ میلیارد تومان و معادل ۱۸۱ هزار یورو است! نکته اول؛ کلانشهر در فروردین ماه امسال با کمک دولت از ۴۰ اتوبوس برقی داخلی رونمایی کرد،در همین رابطه علی قاسم‌پور عضو شورای اسلامی شهر کرج که این قیمت هر دستگاه اتوبوس برقی را ۱۵ میلیارد تومان اعلام کرده است، نه ۱۲ میلیارد تومان که این روزها برخی ها روی این قیمت مانور می دهند.

قیمت اتوبوس های برقی داخلی ۳۳۳ هزار یورو

با توجه به نرخ یورو در ارز مبادله ای در این روزها که حدود ۴۵ هزار تومان است، حتی معادل ارزی همان قیمت ۱۲ میلیارد تومان ادعایی هم ۲۶۶ هزار یورو می شود، اما افرادی که به شهردار تهران ایراد گرفته اند ومثلا نکته بین هستند، معادل ارزی این مبلغ را ۱۸۱ هزار یورو به خورد مخاطب خود می دهند! حالا اگر معادل ارزی همین حدود ۱۵ میلیارد تومان قیمت واقعی که عضو شورای اسلامی شهر کرج برای هرکدام از اتوبوس های برقی خریداری شده عنوان کرده است را محاسبه کنیم، رقمی درحدود ۳۳۳ هزار یورو می شود. یعنی تقریبا ۱۵۲ هزار یورو کمتر از قیمت واقعی!

۳۲۳ هزار یورو قیمت درج شده در قرارداد

حالا این حساب و کتاب های فرضی را کنار می گذاریم و برای پی بردن به اصل ماجرا سراغ برگه قراردادی می رویم که در وزارت کشور به امضا رسیده است. در این برگه مبلغ قرارداد هر دستگاه اتوبوس برقی داخلی ۳۲۳ هزار یورو است. این در شرایطی است که قیمت هر دستگاه اتوبوس برقی ساخت چین جدا از اینکه کیفیت و خدمات پس از فروش بهتری دارد، ۲۲۰ هزار یورو است؛ یعنی حدود ۱۰۳ هزار یورو ارزان تر!

اتوبوس های چینی حدود ۵ میلیارد تومان ارزان تر

به عبارت دیگر تفاوت ریالی اتوبوس برقی داخلی و چینی جدا از دیگر فاکتورها از جمله کیفیت، خدمات پس از فروش و سرعت تحویل، به نرخ امروز حدود ۴ میلیارد و ۷۰۰ میلیارد تومان ارزان تر است. اینکه شهردار تهران اعلام کرده اتوبوس های چینی ارزان تر از نمونه های داخلی است حرف امروز نیست. زاکانی در اول اسفند سال گذشته هم عنوان کرده بود که تفاوت قیمت اتوبوس‌های برقی چینی با اتوبوس‌های برقی داخلی بین حدود ۵ میلیارد تومان در هر اتوبوس است، در این رابطه گفته بود: «اتوبوس‌های چینی به مراتب ارزان‌تر از اتوبوس‌های داخلی هستند.»

کلاهی که می‌خواهند بر سر مردم بگذارند

به این ترتیب مشخص می شود که مخالفان و منتقدان سیاسی شهرداری و البته افرادی که منافع شان با بحث واردات خودروی ارزان قیمت و با کیفیت تر چینی به خطر افتاده تلاش دارند تا به مخاطبان و افکار عمومی القا کنند که با قرارداد چین کلاه گشادی بر سرشان رفته است و خرید اتوبوس های برقی بی کیفیت و گران تر مونتاژکاران داخلی به سرعت تحویل بسیار پایین به سود تهران و تهرانی ها است! در واقع کسانی که می‌خواهند سر مردم کلاه بگذارند و در راستای منافع خودشان از جیب مردم پول بردارند همان هایی هستند که برای کنسل شدن قرارداد واردات خودرو و اتوبوس برقی از چین تلاش می کنند و دست و پا می زنند!

کد خبر 848534 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها حمل و نقل خودروی برقی علیرضا زاکانی اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه شهرداری شهردارى تهران تهران مافیا

دیگر خبرها

  • نرخ خرید در بازار مسکن؛ قطب سرمایه گذاری ملک در منطقه ۲۰ تهران
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • ضرورت خرید حمایتی تخم مرغ در راستای کاهش زیان مرغداران
  • آخرین مهلت استفاده از کلابرگ
  • رزرو بلیط هواپیما و مقایسه قیمت با سفرمارکت
  • نگاهی به قیمت هونگچی H۵ در بازار آزاد؛ یکی از گران‌ترین چینی‌های بازار + جدول
  • قیمت کولر صنعتی | 2 سال گارانتی | شرایط چک و اقساط
  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • آیا خرید عینک آفتابی گران قیمت ارزش دارد!؟
  • ۵ علت خرید اتوبوس شهری از چین | تفاوت اتوبوس داخلی با چینی چقدر است؟